Előfizetői tartalom

Mit is üzent ma Orbán? Gyors értékelés

A miniszterelnök mai parlamenti felszólalásának üzenete összhangban van azzal, amelyet délelőtti cikkünkben már előrevetítettünk, azaz az EU/IMF-megállapodás kapcsán mutatkozó két forgatókönyv közül most az eddig kisebb esélyűnek tekintett forgatókönyv (lesz megállapodás) esélyei növekedtek. A megállapodás valamikor késő ősz körül létre is jöhetne. Ezt erősíti, hogy Orbán Viktor is úgy fogalmazott: "a magyar Parlament elég erős lesz az ősszel, és képes lesz jó megállapodást kötni".

Kapcsolódó cikkünk2012.09.10Orbán elmondta, miért kell az IMF-megállapodás (3.)Felkészítés Amint arra délelőtti cikkünkben rögzítettük: az utóbbi napok gazdaságpolitikusi megnyilatkozásai abba az irányba mutattak, hogy a kormány valóban megegyezésre törekedhet a nemzetközi szervezetekkel és ezzel párhuzamosan igyekezhet mérsékelni a készülődő EU/IMF-megállapodás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés