Előfizetői tartalom

Ami miatt biztosan rendkívüli lesz Vargáék tervezete

Alaposan kidolgozza a jövő évi költségvetés tervezetét a Nemzetgazdasági Minisztérium, a legutóbbi jogszabály-módosításoknak köszönhetően ugyanis adott magának plusz egy hónapot ebben a tekintetben a kormány. Információink szerint a Költségvetési Tanács is csak a jövő héten kapja meg a tervezetet véleményezésre. A késlekedés és az előzetes nyilatkozatok miatt óriási várakozás előzi meg a tervezet október 31-i beterjesztését. Cikkünkben összegyűjtöttünk minden lényeges információt a 2015-ös büdzséről.

Rendkívüli év a 2015-ös A 2015-ös költségvetés két szempontból biztosan rendkívüli lesz: először kellene alkalmazni a benyújtási határidő tekintetében az október 15-ét az eddig klasszikusnak mondható szeptember 30. helyett de azért csak kellene alkalmazni, mert idén parlamenti választások voltak, és az új rendelkezések értelmében elég csak október 31-ig benyújtani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés