Előfizetői tartalom

Óriási fordulatot hajt végre a kormány: megvan az oka!

Teljesen új gazdaságpolitikai mix alakult ki Magyarországon az elmúlt hetekben annak köszönhetően, hogy mind a jegybank, mind pedig a kormány fordulatot hajtott végre. A magyar jegybank attól tart, hogy Magyarország a cseh csapdahelyzet felé sodródik és ezt úgy lehet megakadályozni, hogy hazánk rossz fiúvá próbál válni. Egyáltalán nem biztos, hogy ez az új mix igazolható már most és az is elképzelhető, hogy a jegybank ezúttal is a nyereségességi szempontokat tartja szem előtt, ezen szempontok előtérbe helyezése pedig egyáltalán nem vezet egészséges gazdaságpolitikához.
Ez aztán a fordulat!Óriási fordulat bontakozott ki néhány hét leforgása alatt a magyar gazdaságpolitikában. Egészen új szempontok és célok jelentek meg és ezek új gazdaságpolitikai mixet hívtak életre. És mindez a szemünk láttára valósult meg, ennek az új gazdaságpolitikai mixnek láthattuk ugyanis a jeleit és ezért mindenki csak kapkodja a fejét. Az egyik ilyen jel, hogy...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái