Előfizetői tartalom

A magyar kormány is előhúzta a kalapból a Brexit vészforgatókönyvét

A brit parlament január 15-i döntésével "jelentősen megnőtt a rendezetlen kilépés valószínűsége" az Európai Unióból, ami azt jelenti, hogy március 30-tól külső, harmadik országgá válna az Egyesült Királyság és erre a helyzetre a magyar törvényekkel is fel kell készülni - áll annak a törvényjavaslatnak az általános indoklásában, amelyet Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes a minap nyújtott be a parlamentnek, miután a kormány megtárgyalta és elfogadta a javaslatot.

Semjén a bevezetőben azt emeli ki, hogy "A Kormány megtárgyalta és elfogadta az egyes törvények Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királysága Európai Unióból történő rendezetlen kilépése esetére szükséges módosításáról szóló törvényjavaslatot, amelyet a Kormány nevében mellékelten benyújtok." A törvényjavaslat indoklása emlékeztet rá, hogy az Egyesült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés