Előfizetői tartalom

Két csúfos kudarc után mi jön most a Brexitben?

Weinhardt Attila
Minden idők negyedik legnagyobb arányú, 149 fős, leszavazását szenvedte el tegnap Theresa May kormánya a brit parlamentben a kiegészített Brexit-megállapodás témájában, így ma este a megállapodás nélküli kizuhanásról, holnap pedig várhatóan a Brexit március 29. utánra halasztásáról szavazhatnak a képviselők. A bizonytalanság hatalmas, mert a megállapodás nélküli kizuhanás forgatókönyve továbbra is benne van a pakliban, miközben annak esélye is nőtt, hogy az Egyesült Királyság még jó ideig az EU tagja marad. Ezek a napok, beleértve a jövő heti EU-csúcsot is, kritikus fontosságúak az egész Brexit-históriában, hiszen tisztulhat végre valamelyest a kép, hogy melyik forgatókönyvnek mekkora a valós esélye.
Kapcsolódó cikkünk2019.03.12Hatalmas többséggel szavazták le ma is May Brexit-tervét - Hogyan tovább?Továbbra is benne van a pakliban a no-deal BrexitJanuárban 230 fős, tegnap pedig 149 fős többséggel szavazták le a Theresa May kormányfő erőfeszítéseivel kiegészített Brexit-megállapodást a brit parlamentben, azaz néhány tucat kormánypárti, illetve pár ellenzéki képviselő...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái