Előfizetői tartalom

Ezeken a magyar magánklinikákon végeznek koronavírus-tesztet

Hétről hétre újabb magánegészségügyi intézmények jelentik be, hogy koronavírus-tesztet végeznek. Az árak nagyon változó képet mutatnak, ahogy az is, hogy a hazai privátszolgáltatók leghamarabb mikorra tudnak időpontot adni, vagy akár az is, hogy hogyan zajlik maga a tesztelés. A Pénzcentrum megkérdezte a magánintézményeket, mik a tapasztalataik, naponta átlagosan hány tesztet tudnak végezni és mégis mi alapján válasszon az úgynevezett PCR teszt és a szerológiai vizsgálat között, aki úgy dönt, szeretné kivizsgáltatni magát.

Az utóbbi időben jelentősen megnőtt azon magánegészségügyi szolgáltatók száma, akik koronavírus-tesztet végeznek. Hatalmas az érdeklődés, van olyan intézmény, ahol a mai napon már csak az április 20-i hétre lehet időpontot foglalni. Kíváncsiak voltunk, milyen tapasztalatai vannak a tesztet végző privát szolgáltatóknak, mi alapján dőlt el, ők milyen tesztet végeznek...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái