Előfizetői tartalom

Meglepően olcsón megúszhatja a magyar gazdaság a koronavírus-járványt

A magyar gazdaság az idei 3,1%-os visszaesés után 2021-ben 4,2%-kal pattanhat vissza – olvasható a Nemzetközi Valutaalap (IMF) kedden megjelent előrejelzésében. A szervezet szakemberei szerint a magyar gazdaság meglepően ellenálló lehet a válságnak, csak Szerbiában várnak egy hajszállal kisebb visszaesést a régiós országok közül.

Felülteljesíthetjük a régiót Kedden jelent meg az IMF World Economic Outlook (WEO) kiadványa, melyben szokás szerint friss előrejelzéseket adtak a tagállamokra. Most azonban nem az előző, tavaly őszi prognózishoz érdemes hasonlítani a számokat, hiszen a koronavírus mindent átírt az elmúlt hetekben, a legtöbb országban nem az a kérdés, hogy visszaesik-e a gazdaság, hanem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés