Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: most kell szigorítani egy kicsit, hogy később ne kelljen nagyot

Az elmúlt napokban lendületet vett a koronavírus terjedése Magyarországon, vasárnap olyan sok beteget regisztráltak, amennyit még egy korábbi napon sem a vírus hazai megjelenése óta. Itt az idő, hogy az érvényben lévő szabályok be nem tartását keményen szankcionáljuk és egy kis kényelmetlenséggel járó, belföldi korlátozó intézkedések lépjenek életbe. Itt az idő, hogy több pénzt fordítsunk a járvány megfékezésére, és itt az idő, hogy rugalmas keretrendszert alakítsunk ki, amellyel könnyen reagálhatunk a vírus terjedésére. Ha túl későn lépünk, akkor a gazdaság és az egészségügy egyszerre kerül súlyos nyomás alá.

Napról napra kerül közelebb az a pillanat, amikor a gazdaság óriási bajba kerül. A koronavírusos betegek számának erőteljes emelkedése ugyanis azt mutatja, hogy a vírus újra az ország határain belül terjed, és habár sokan külföldről hozták be a betegséget, már valójában azok is fertőznek, akik idén nem is jártak az Adrián. Vasárnap olyan sok új fertőzöttet regisztráltak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés