Előfizetői tartalom

Orbán Viktor szépen becsomagolta az önkormányzatoknak szánt kellemetlen karácsonyi ajándékát

Szombaton derült ki, hogy a kormány négy gazdaságvédelmi döntést hozott. Alaposabban megvizsgálva az egyes lépések részleteit, kiderült számunkra: ezek nagy része már ismert intézkedés volt, néhány esetben beszélhetünk az érintett kör kibővítéséről. Ami viszont vadonatúj lépés, az az önkormányzatokat érintő kellemetlen húzás, amiben benne van a politikai alapon történő szelektálás lehetősége és veszélye.

Nagy része már ismert volt Orbán Viktor a péntek reggeli interjújában elhangzott ígéretének megfelelően szombaton ismertette a legújabb gazdaságvédelmi intézkedéseket, 4 pontban. A családok és a vállalkozások hitelfizetési moratóriumát július 1-ig meghosszabbítják.  A járványügyi intézkedések miatt ideiglenes bezárásra kényszerült vállalkozásokat a kormány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés