Előfizetői tartalom

Az utolsó pillanatban is változott - Így adózunk 2021-ben

A parlament ősszel fogadta el a 2021-es adómódosításokat, azonban a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzetben a kormány még az utolsó pillanatban is döntött lényeges változásról. A rendkívüli időszak ugyanis rendkívüli jogszabályalkotásra ad lehetőséget a kormánynak. Ezért senkinek sem szabad meglepődnie, ha az idei - még járvánnyal terhelt - évben lesznek még olyan adómódosítások, amelyek a 2021-es évet érintik. Cikkünkben összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.

Csomagon kívül A képviselők november közepén szavazták meg a 2021-es adócsomagot, ezek tartalmazták a főbb idei változásokat, azonban időközben a kormány több új lényeges adóváltozásról döntött. Október végén került például a parlament elé az új lakások 5%-os áfájáról szóló törvényjavaslat, a családtámogatási program részeként. Lényeges, az utolsó pillanatban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés