Előfizetői tartalom

Trump cselekedetei a diktátorokat idézik, amelyekkel szétszakítja Amerikát

Szédületes, hogy a Simpson család alkotói mennyire pontosan látták a jövőt 20 éve. Az sem volt semmi, hogy megjósolták Donald Trump elnökké választását, amikor erre még kevesen fogadtak volna, de a totális káosz és katasztrófa is bejött. Trump választási veresége után nyújtott teljesítményével beírta magát a történelembe, mint az USA valaha volt legönzőbb és legszűklátókörűbb elnöke. Trump veresége előtt még „csak” a rosszul kezelt járvány miatti egészségügyi válsággal és az ebből fakadó gazdasági nehézségekkel nézett szembe a következő elnök, most viszont úgy tűnik, bukása után elintézte, hogy társadalmi válság is sújtsa az USA-t.

Trump egy rosszul kezelt koronavírus-válság problémáit, valamint egyre inkább szétszakadó társadalmi csoportokat hagyott maga mögött, amelyeket még elnökségének utolsó pillanataiban is egymás ellen hergelt és uszított. Bukását követően, elnökségének utolsó óráiban is képes volt olyan mély sebeket okozni a demokráciának, amelyek nem múlnak el nyomtalanul. Trump érthetetlenül...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái