Előfizetői tartalom

"Hallod, mostantól 400 forint lesz az euró?"

A címben feltett kérdés keletkezésének körülményeiről is mesélek a cikkben, előbb azonban elnézést kérek azért, hogy nem folytattam a „320 az új 310” sorozatomat. Van egy mentségem: mire megírtam volna az újabb cikket, jöhetett volna a következő. A 400-as árfolyam elérésével sokakban merülhet fel a kérdés: szokjunk hozzá ehhez az árfolyamhoz?

Még négy éve írtunk arról, hogy a 320 az új 310. Akkor azt gondoltuk, hogy sajnos nem igazán lesz már olyan a magyar történelemben, amikor hosszú ideig 320-nál olcsóbb lesz az euró. Sajnos ez egy átmeneti, rövid kilengéstől eltekintve így is lett. Három éve írtuk meg, hogy a 330 az új 320. Sajnos ezt követően már sosem volt érdemben 330-nál erősebb árfolyam. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés