Előfizetői tartalom

Megtudtuk: kiugró téli gázszámlák is jöhetnek, így változik a rezsicsökkentés

Az MVM kérdezz-felelek oldala és a Portfolio háttérinformációi alapján röviden összefoglaljuk, hogy melyek a gázpiaci rezsicsökkentés augusztustól életbe lépett új szabályai, azok mit jelentenek a gyakorlatban és így mire kell számítani a gázszámlák terén a következő egy évben. Azt persze még nem lehet tudni, hogy jövő januártól milyen gázárral kell számolni az átlagfogyasztás feletti részre, de olyan lehetőségről már hallottunk, hogy menetközben a havi diktálósok előnyére változhat a megspórolt gázmennyiség elszámolási módszertana.

Ez a főszabály Miután a napokban felhívtuk rá a figyelmet, hogy augusztustól decemberig nem egységesen 747 forint/köbméter árat kell fizetni az átlagfogyasztás feletti részre a lakossági gázszámláknál, és azt is megtudtuk, hogy mi a 20 forintos októberi emelés háttere, most röviden összefoglaljuk azt, hogy melyek a legfőbb tudnivalók a gázpiaci rezsicsökkentés augusztustól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés