Előfizetői tartalom

Megtudtuk: kiugró téli gázszámlák is jöhetnek, így változik a rezsicsökkentés

Weinhardt Attila
Az MVM kérdezz-felelek oldala és a Portfolio háttérinformációi alapján röviden összefoglaljuk, hogy melyek a gázpiaci rezsicsökkentés augusztustól életbe lépett új szabályai, azok mit jelentenek a gyakorlatban és így mire kell számítani a gázszámlák terén a következő egy évben. Azt persze még nem lehet tudni, hogy jövő januártól milyen gázárral kell számolni az átlagfogyasztás feletti részre, de olyan lehetőségről már hallottunk, hogy menetközben a havi diktálósok előnyére változhat a megspórolt gázmennyiség elszámolási módszertana.

Ez a főszabály Miután a napokban felhívtuk rá a figyelmet, hogy augusztustól decemberig nem egységesen 747 forint/köbméter árat kell fizetni az átlagfogyasztás feletti részre a lakossági gázszámláknál, és azt is megtudtuk, hogy mi a 20 forintos októberi emelés háttere, most röviden összefoglaljuk azt, hogy melyek a legfőbb tudnivalók a gázpiaci rezsicsökkentés augusztustól...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái