Most eldől, mi lesz az ingatlanpiacon: jön a Portfolio Lakás Kiállítás

Portfolio
Egy hét múlva, szeptember 23-án nyit a MOMsport Uszoda és Rendezvényközpontban a Portfolio Lakás Kiállítás, amely idén is várja a lakáspiac iránt akár személyes okokból, akár befektetőként érdeklődőket. A rendezvényen jelen lesznek az ingatlanfejlesztő cégek, bankok, szolgáltatók és szakértők, a kiállítók pedig konkrét ajánlatokkal is várják a látogatókat.

Egy hét múlva, szeptember 23-án nyitja meg kapuit a Portfolio Lakás Kiállítás, amely az év egyik legfontosabb eseményének számít az ingatlanpiacon.

A rendezvény várja mindazokat, akik akár saját célra, akár befektetésként érdeklődnek a lakáspiac iránt, vagy csupán szeretnének rálátással bírni erre az ágazatra. A szakmai program felvonultatja a legfontosabb ingatlanfejlesztő cégeket,

jelen lesznek a finanszírozó bankok, és számos egyéb szolgáltató, valamint szakértő szólal fel az előadások, illetve kerekasztal-beszélgetések során.

A kiállítók standjain tájékoztatást kaphat minden érdeklődő, és konkrét ajánlatokat is kaphatnak, hiszen mind a projektek, mind az eladó lakások, mind pedig a hitelkonstrukciók körében teljes képet nyújtanak a résztvevő vállalkozások.

Energiahatékonyság és fenntarthatóság

Az idei rendezvény kiemelt témája a fenntarthatóság és az energiahatékonyság kérdése, amely a lakáspiacon is egyre jobban felértékelődik. Az új lakások szigorodó energiahatékonysági követelményei elsősorban a fejlesztőket érintik,

az emelkedő energiaárak miatt azonban a vásárlók is egyre nagyobb jelentőséget tulajdonítanak mind a várható fenntartási költségek mind a kibocsátási értékek alakulásának.

Éppen ezért az esemény keretében a szervezők ezt a különösen aktuális témát igyekeznek a középpontba állítani, a tervek szerint a piac különböző területeinek szakértői ülnek majd egy asztalhoz, hogy megvitassák a legfontosabb kérdéseket, a fenntarthatóság jövőbeli trendjeit és azok vásárlókra gyakorolt hatásait.

A kérdés kétségkívül különös fontossággal és aktualitással bír.

A sokáig csupán másodlagos szempontként jelenlévő energiahatékonyság kérdése a következő években mind a lakásvásárlók, mind a lakásfejlesztők, mind az újlakáspiac életére nagy hatást fog gyakorolni, és várhatóan jelentősen érezteti a hatását a használt ingatlanok piacán is.

A rendezvény részletes programja már elérhető a Portfolio Lakás Kiállítás honlapján.

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF