Előfizetői tartalom

Kitört a botrány a Lidl húsai körül - kinek van igaza?

Újból fellángolt a sertéshúsokkal kapcsolatos vita, miután a Lidl boltjaiban olcsó német termékek jelentek meg. A termelők és a feldolgozók a cég korábbi ígéretét emlegetik és félnek az árak beszakadásától. A Lidl szerint a jelenlegi helyzetben nem tehetnek mást. A vita úgy tűnik megint arról szól, hogy egy magyar ágazat, vagy az olcsó termékeket kereső vásárlók érdeke a fontosabb.

A Lidl hadat üzent a magyar beszállítóknak: ezzel a felütéssel jelent meg egy írás a vg.hu-n. Az cikk abból az apropóból született, hogy a piacvezető kiskereskedelmi lánc hűtőiben a magyarnál lényegesen olcsóbb, német eredetű sertéshús jelent meg. A szakma - a cikk szerint - attól tart, hogy az import letöri a hazai árakat és a termelők még rosszabb alkupozícióba kerülnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés