Előfizetői tartalom

Egyre ijesztőbb, amit a magyar kutakon látunk

Az elmúlt hónapokban komoly áremelkedést tapasztalhattunk a hazai benzinkutakon, egyre magasabbra kúszó jegyzéseket láthatunk mind a benzinnél, mind a gázolajnál. Milyen tényezők hajtják felfelé az árakat, mégis meddig tarthat a drágulás? Európai viszonylatban drágának számít a magyar benzin? Többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ elemzésünkben.

Feljebb és feljebb Az elmúlt hónapokban komoly áremelkedést tapasztalhattunk a hazai benzinkutakon - a folyamat még május közepén indult el, az akkori mélypontokhoz képest a benzin jegyzése 18 százalékkal került feljebb és literenként 100 forinttal drágult, a dízel pedig 24,5 százalékkal, azaz literenként 133 forinttal kerül többe péntektől ahhoz képest, amennyibe május...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés