Előfizetői tartalom

Lomborg: Egy métert emelkedhet a tengerszint, meg kell menteni az embereket

A híreket figyelve olyan érzésünk lehet, mintha a klímaváltozás élhetetlenné tenné a bolygót. Folyamatosan árvizekről, szárazságról, viharokról és erdőtüzekről szóló képsorokkal bombáznak minket. Nemcsak közeli szörnyű eseményekről számolnak be nekünk, hanem távoli katasztrófákról is, ha az azokról szóló képsorok elég ijesztőek. Ez a fajta katasztrófaáradat azonban rendkívül félrevezető, és megnehezíti a klímaváltozással kapcsolatos megfelelő politika kialakítását.

Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. A cikkek a szerzők véleményét tükrözik, amelyek nem feltétlenül esnek egybe a Portfolio szerkesztőségének álláspontjával. Ha hozzászólna...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés