Előfizetői tartalom

Veszélyes állatnak hitt ezer éves inka labdába csapott bele a szűzen szülő meteor, amit áron alul adtak el

Számtalan fontos dolog történt idén is, újságíróként mi sem unatkoztunk 2021-ben. Németország kancellárt választott; tovább eszkalálódott az új hidegháború; berobbant az infláció; újabb koronavírus-mutánsok jelentek meg stb. A fontos hírek közepette azonban olyan dolgok is történtek, amelyek abszurditásukkal olykor megnevettették, de legalábbis megdöbbentették a szerkesztőség aktuális hírügyeletesét. A fő érdem a Magyar Távirati Iroda munkatársaié, akik év közben folyamatosan közölték a színes híreket, nekünk annyi volt a dolgunk, hogy gyűjtsük őket, és szubjektív szempontok alapján rangsoroljuk ezeket a valóban megtörtént eseményeket.

Nem volt könnyű dolgunk: a világunk bolondabb hely, mint azt a saját környezetünk alapján gondolni merjük. Az idei abszurd hírek toplistájának összeállításakor így a hangos nevetésen túl az volt a szempont, hogy melyik hír olvasása után vetődött fel bennünk a kérdés: Az egy dolog, hogy ez az őrület megtörtént, de a híre mégis hogyan jutott el hozzám – és miért?...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés