Előfizetői tartalom

Visszatolatott Taylor Swift, mert japán majmok ellopták a túl hangos vécéjét

2022 nem egy átlagos év volt. Európában háború tört ki, felerősödött a Nyugat és a Kelet elválása, az infláció 40 éves csúcsra emelkedett, a jegybankok kamatot emeltek, és mindezt tetézte egy energiaválság is. Felsorolni is nehéz, annyi fontos történést éltünk meg idén. A sorsfordító eseményeken túl viszont számtalan olyan szürreális dolog is történt, amelyek – bár egyáltalán nem hírértékűek – abszurditásuk miatt külön cikket érdemelnek. Természetesen csakis szilveszterkor.

Ahogy tavaly, idén is összeállítottuk az abszurd hírek tízes toplistáját. Idén is rendkívül nehéz dolgunk volt, hiszen a megmagyarázhatatlanul bizarr eseményekből sokkal több volt, mint amennyit el tudunk képzelni. Nemhiába, nemcsak a nagypolitikában, de a hétköznapokban is tetten érhető, mennyire bolond is ez a világ. Az egy dolog, hogy ez az őrület megtörtént, de a híre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés