Előfizetői tartalom

Melyik terület lesz az 51. amerikai állam? Jósolt a mesterséges intelligencia

Portfolio
Az OpenAI mesterséges intelligenciával ellátott chatbotját, a ChatGPT-t több tudományos és társadalmi-gazdasági témában is leteszteltük, most pedig megkérdeztük tőle, melyik terület lehet majd az 51. amerikai állam.

Aki kimarad, lemarad! Hogyan szerezz versenyelőnyt a mesterséges intelligencia használatával? Erről is szó lesz a Portfolio május 3-ai Digital Transformation konferenciáján!

A ChatGPT tesztelése

Az elmúlt időszakban folyamatosan beszámoltunk az OpenAI által fejlesztett, forradalmi ChatGPT-vel kapcsolatos hírekről; emellett pedig leteszteltük, miket válaszol olyan tudományos jellegű társadalmi-gazdasági témákban, mint a klímaváltozás, a népességfogyás hatásai, vagy hogy milyen tényezők jelenhetnek veszélyt a civilizációra, illetve olyan elvont kérdésekben, mint az élet értelme. Legutóbb a legokosabb kutyafajtákról, valamint a klímaapokalipszisről kérdeztük a ChatGPT-t.

Melyik terület lesz az Amerikai Egyesült Államok 51. állama?

Fontos megjegyezni, hogy az alábbi válaszok nem a mesterséges intelligencia véleményét, illetve szubjektív meglátásait tükrözik. A chatbot ugyanis nem gondol semmit, ilyesmire nem képes.

A NYELVI MODELL KIZÁRÓLAG AZ EMBERI NYELV ÉLETHŰ UTÁNZÁSÁVAL GENERÁL VÁLASZOKAT.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés