Előfizetői tartalom

Példátlan támadás történt: ukrán páncélosok törtek át az orosz határon

Az ukránok oldalán harcoló Szabad Oroszország Légió még a tegnapi napon egy sejtelmes bejelentésben közölte azt, hogy „hazamennek”, a Twitteren megjelenő fotók és videók alapján pedig nagyon úgy néz ki, hogy ezt a kijelentést komolyan is gondolták. Úgy tűnik, ma ukrán páncélozott járművekkel lépték át Oroszország határát és támadást indítottak egy orosz település ellen.

A Putyin-ellenes oroszokból álló légió nemrég tette közzé azt, hogy „felszabadították” Koznika falut, és előretörnek Grajvoron irányába. Ezzel a bejelentéssel csak egy probléma van: Mindkét település Oroszország nemzetközileg elismert határain belül fekszik, Belgorod régióban. The Russian Freedom Legion claim they have liberated the town of Kozinka on the Ukrainian-Russian...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés