Előfizetői tartalom

Újabb kibocsátás - Tőzsdére megy az ingatlan boom?

Az ingatlanpiaci boom-ot és a befektetők csillapíthatatlan étvágyát kihasználva tervezi tőzsdére lépését Csehország egyik jelentős ingatlanfejlesztője, az ECM Real Estate Investments. A jelenleg teljesen magánkézben lévő vállalat az IPO-ból befolyó pénzt elsősorban oroszországi fejlesztésekre fordítaná. A piaci környezet mindenesetre ideális, a régió ingatlanpiacára ugyanis rekord mértékben áramlik a tőke, s a legdinamikusabban fejlődő piac egyértelműen Oroszország. Kockázatok azonban akadnak bőven.

Az Orco sikerein felbátorodva.... A prágai tőzsdére az Orco Property Group-ot vezették be első ingatlancégként, s a régióban aktív fejlesztő tőzsdei jelenléte egyértelműen sikertörténetnek számít. Az Orco árfolyama az elmúlt évben mintegy 54%-ot emelkedett, kiemelkedő teljesítményt nyújtva ezzel a prágai börzén. Az ingatlanpiac szakadatlan fejlődése és az Orco sikeres...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés