Előfizetői tartalom

Mi lesz veled, Budapest?

Ma a Fővárosi Közgyűlés tovább folytatta az új Városigazgatóság koncepcióhoz kapcsolódó átalakítások végrehajtását. A BKK mellett több más fővárosi cég is új vezérigazgatót kapott. Bár nem tudhatjuk, hogy ebből mi volt ténylegesen Tarlós István akarata és egyelőre nehéz látni, hogy az átszervezések és személycserék milyen hatással lehetnek fővárosunk fejlődésére, abban biztosak lehetünk, hogy kétségessé vált, hogy tud-e folytatódni az elmúlt években látott pozitív trend.

Már többször írtunk róla, hogy milyen pozitív folyamatok zajlanak Budapesten immár évek óta. Okosan használják fel a rendelkezésre álló uniós és egyéb forrásokat: a közösségi közlekedés évtizedek óta nem látott ütemben fejlődik, sorra újulnak meg a közterületek, kerülnek elő hírek megvalósítható és a város vonzerejét növelő, jól előkészített projektekről....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés