Előfizetői tartalom

Lengyelországban és a Balkánon terjeszkedik a TriGranit

Merre terjeszkedik manapság a közép-európai régió egyik legnagyobb ingatlanfejlesztője, a budapesti székhelyű TriGranit? Mi kell ahhoz, hogy a többszázezer négyzetméteres budapesti fejlesztési potenciálból meg is valósuljon valami? Miért vonzó a magyar multi számára a Balkán? A lengyel piac erejéről, a cég fejlesztési terveiről, a hazai piaci nehézségekről beszélgettünk Török Árpáddal, a TriGranit Fejlesztés vezérigazgatójával.

Miközben Magyarországon fejlesztőként évek óta nem aktív a cég, március közepén egy újabb TriGranit épület nyílt meg a krakkói B4B irodakomplexumban. Hogyan folytatódik a projekt? Mindig hittünk abban, hogy kombinált komplexumokat fejlesszünk, azaz lehetőség szerint ne csak önmagában álló bevásárlóközpontot vagy irodaházat, hanem ezeket próbáljuk meg integrálni....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés