Előfizetői tartalom

A lakásépítések válthatnák ki a közmunkát?

Bár a lakásvásárlók részéről egyre nő az érdeklődés az új építésű lakások iránt, a kínálat rendkívül szűk. Hasonló a helyzet az irodapiacon, ahol bár arányaiban több fejlesztés zajlik, egyre nehezebb nagyobb összefüggő területet találnia egy bérlőnek. Angel Gáborral, a BIF (Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt.) vezérigazgatójával beszélgettünk az ingatlanpiac alakulásáról és arról, hogy mi kell a fejlesztések beindításához.

A lakáspiaci statisztikákból a fellendülés jelei olvashatók ki, az ügynökségek becslései is ezt mutatják. Ti ebből mit érzékeltek? Megerősíthetem, a lakáspiacon tényleg majdnem minden mutató felfelé tendál, ugyanakkor a számunkra közvetlenül fontos újlakás-építések piacára óvatosabban figyelünk, a lelkesedésünk még nem annyira magas.. Tény és való, hogy a használtlakás-tranzakciók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés