Előfizetői tartalom

Rá sem fogsz ismerni az Árpád hídra, miután ez elkészül

Tegnap érkezett a hír, hogy Közép-Kelet-Európa egyik vezető ingatlanfejlesztő vállalata, a HB Reavis 3 hektár nagyságú telkeket vásárolt Budapest egyik legfrekventáltabb területén, az Árpád híd felvezetője és a Váci út kereszteződésében. A telkek megvásárlásával a vállalat több mint 120 ezer négyzetméternyi bruttó bérbeadható területtel rendelkező irodafejlesztését készíti elő. Ennek, a térség és Budapest városképét gyökeresen megváltoztatható beruházásnak a részleteiről beszélgettünk Radnóty Zoltánnal, a HB Reavis magyarországi és törökországi vezérigazgatójával.

Pont egy éve, tavaly júniusban adták át a HB Reavis első budapesti irodaházát, a Váci Corner Offices-t. Ennyi idő távlatában hogyan értékeli a fejlesztést? Elégedettek vagyunk, hiszen mind az építkezés, mind a bérbeadás a terveinkkel összhangban valósult meg. Jelenleg már csak 15%-a elérhető a több mint 20 ezer négyzetméter bérbeadható területtel rendelkező irodaháznak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés