Előfizetői tartalom

Nagy bevásárlásra készül a TriGranit

Néhány héttel ezelőtt zárult le az év legnagyobb üzlete a régiós ingatlanpiacon, a TPG Real Estate 100 százalékos tulajdonosa lett a TriGranit integrált ingatlanplatformjának. Az új tulajdonos új stratégiát is hoz magával, a fejlesztési tevékenység folytatása mellett akvizíciókkal bővül a cég tevékenységi köre. Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója először a Portfolio-nak beszélt a bővülés részleteiről.

Demján Sándor még a nyáron jelentette be, hogy eladta a TriGranit platform jelentős részét. Mi történt azóta? 2015. július 29-én aláírtunk egy adásvételi szerződést a TPG-vel, ami a TriGranit teljes lengyel portfóliójára, teljes szlovák portfóliójára, a magyar portfólió egy részére (a Millennium irodaházakra és az azokban lévő tulajdonrészre) és egy horvát telekre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés