Előfizetői tartalom

Harmadával is csökkenhet ezeknek a házaknak az értéke

Bár az ingatlanpiac élénkülése az értékbecslési üzletágat is megmozgatta, továbbra is komoly kihívásokkal kell szembesülniük a vagyonértékeléssel foglalkozó szakembereknek. A transzparencia és megfelelő utánpótlásképzés hiánya hosszú évek óta visszatérő problémákat okoz, ezekre keresi most a megoldást a Grant Thornton új vagyonértékelési üzletága, mely korábban American Appraisal néven volt ismert Magyarországon. Jakab Ágoston MRICS, a Grant Thornton Valuation Kft. ügyvezetője és dr. Hajnal István FRICS, a Grant Thornton tudásmenedzsment projektjének vezetője beszéltek nekünk a tanácsadó cég terveiről.

Dr. Hajnal István FRICS előadóként vesz részt a Portfolio - RICS Property Valuation 2016 konferencián, mely április 12-én, Budapesten kerül megrendezésre. Hogyan jött létre a Grant Thornton magyarországi vagyonértékelési üzletága? Jakab Ágoston: Az American Appraisal 1990 óta van jelen Magyarországon, fő profilunk mindig is a vagyonértékelés volt. Tavaly februárban...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái