Előfizetői tartalom

Nagy változások várnak a lakásvásárlókra - Érdemes figyelni!

Mind a fejlesztők, mind a lakásvásárlók régóta várták az újlakás-piac újbóli felpörgését, a nagy számban beindult és beinduló fejlesztések azonban új kihívások elé állíthatják a piac szereplőit. A fejlesztőknek a kivitelezési költségek drasztikus növekedésével kell szembesülniük, a vásárlók alkalmatlan fejlesztők és soha meg nem valósuló gigaprojektek megjelenésétől tarthatnak, míg az ingatlanközvetítők a technológia fejlődésével kell, hogy megküzdjenek. Szimler Szabolcs, az OTP Ingatlan Zrt. ingatlanhasznosítási vezetője beszélt a Portfolio-nak lakáspiaci várakozásairól.

A tavalyi év végi kormányzati bejelentések hatására lavinaszerűen indultak be évekig parkoltatott újlakás-projektek. Mik a 2016-os év eddigi tapasztalatai? Fejlesztői szemmel nézve milyen hatása van az áfacsökkentésnek? 2016 az elmúlt hat-hét év stagnálását követően mozgalmas évnek bizonyul az ingatlanpiac alakulása tekintetében, amely során a kereslet élénkülése...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái