Előfizetői tartalom

Nagy változások várnak a lakásvásárlókra - Érdemes figyelni!

Mind a fejlesztők, mind a lakásvásárlók régóta várták az újlakás-piac újbóli felpörgését, a nagy számban beindult és beinduló fejlesztések azonban új kihívások elé állíthatják a piac szereplőit. A fejlesztőknek a kivitelezési költségek drasztikus növekedésével kell szembesülniük, a vásárlók alkalmatlan fejlesztők és soha meg nem valósuló gigaprojektek megjelenésétől tarthatnak, míg az ingatlanközvetítők a technológia fejlődésével kell, hogy megküzdjenek. Szimler Szabolcs, az OTP Ingatlan Zrt. ingatlanhasznosítási vezetője beszélt a Portfolio-nak lakáspiaci várakozásairól.

A tavalyi év végi kormányzati bejelentések hatására lavinaszerűen indultak be évekig parkoltatott újlakás-projektek. Mik a 2016-os év eddigi tapasztalatai? Fejlesztői szemmel nézve milyen hatása van az áfacsökkentésnek? 2016 az elmúlt hat-hét év stagnálását követően mozgalmas évnek bizonyul az ingatlanpiac alakulása tekintetében, amely során a kereslet élénkülése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés