Előfizetői tartalom

Megszólalt a Duna House: nagy változások jönnek az IPO után

A Duna House tavaly már megpróbálkozott egy részvénykibocsátással, és bár a jegyzést akkor felfüggesztették, mert egy jogszabályváltozás érzékenyen érintette a társaság bevételeinek alakulását, a társaság nem adta fel, most újra nekifutottak az IPO-nak, a jegyzési időszak csütörtök délután le is zárul. Az elmúlt év fejleményeiről és a cég növekedési lehetőségeiről beszéltek a Portfolio-nak a Duna House tulajdonosai, Guy és Doron Dymschiz.

Ha néhány mondatban kellene megindokolniuk egy kisbefektetőnek, hogy miért fektessen be a Duna House-ba, mit mondanának neki? Az ingatlan- és a hitelpiacot jelenleg pozitív trendek jellemzik és ez várhatóan a következő években is így marad. Ha valaki hisz ingatlanpiacban, annak a DH egy jó lehetőség arra, hogy egy likvid kitettséget elérjen. A cégcsoport a tavalyi évben szintet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés