Előfizetői tartalom

Már nem lehet Magyarországra mutogatni, mint kockázatos helyre

A TriGranit vezérigazgatója a világpolitikában zajló folyamatokat látva nem érti, miért hangsúlyozzák sokan még mindig a politikai kockázat meglétét, ha a közép-európai ingatlanpiacokról van szó. A jövőt tekintve optimista, a hozamok további csökkenésére és új befektetők megjelenésére számít Budapesten. Török Árpád beszélt a Portfolio-nak a TriGranit fejlesztési terveiről és a régiós ingatlanpiac jövőjéről.

Amikor tavaly a TPG megvásárolta a TriGranitot, a tervek között nagy súllyal szerepeltek akvizíciók, a 2016-os év azonban a fejlesztésekről és eladásokról szólt. Hogyhogy így alakult? Az akvizíciós tevékenységek nagy hangsúllyal szerepelnek a terveink között, de ne feledjük, hogy a TriGranit egy integrált ingatlanplatform, azaz befektető, fejlesztő és üzemeltető is egyben....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés