Előfizetői tartalom

Tizenkét hónapja maradt azoknak, akik ingatlanba fektetnek

A TriGranit vezérigazgatója szerint egy évig még biztosan folytatódik a növekedés a budapesti ingatlanpiacon, hamarosan azonban valamilyen szintű visszarendeződésre kerülhet sor. A nagy kérdés persze az, hogy ez a visszarendeződés a piac stabilizálódását vagy komolyabb visszaesést hoz majd magával. Török Árpád beszélt a Portfolio Ingatlannak a TriGranit fejlesztési és akvizíciós terveiről, valamint piaci várakozásairól.

Török Árpád előadóként vesz részt a bécsi CEE Property Forum 2017 konferencián, szeptember 19-én. Egy évvel ezelőtt beszéltünk legutóbb, akkor épp két jelentős eladást zárt le a TriGranit, miközben akvizíciók is előkészítés alatt álltak. Milyen változásokat hozott eddig a 2017-es év? Elsősorban új fejlesztéseinket készítettük elő. A budapesti Millennium...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés