Előfizetői tartalom

Budapestre jött, hogy a semmiből építsen fel egy új városnegyedet

Látványos építkezés kezdődött az Árpád híd metróállomás melletti területen, ahol néhány éven belül egy hatalmas irodakomplexum átadásával bővül a Váci úti irodafolyosó. A beruházó a HB Reavis, aminek ez lesz az eddigi legnagyobb magyarországi fejlesztése. A beruházással kapcsolatos tapasztalatokról és a hazai piac alakulásáról a cég nemrég kinevezett budapesti vezetőjével, Jan Hübnerrel beszélgettünk.

Még csak néhány hete van Magyarországon, hogy érzi magát? Először két hónapja érkeztem Magyarországra, hogy néhány napot itt töltsek, ezalatt egy nyelvtanfolyamon vettem részt, aztán Varsóban töltöttem néhány napot, utána Prágában, így az időm jelentős részében valamilyen közlekedési eszközön ültem. Mostanra viszont már a családom is Budapestre költözött...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés