Előfizetői tartalom

Rosszul időzített a kormány? - Ezért csúsznak az építkezések

2017-től a korábbi Raiffeisen Evolution szerkezeti átalakításával és átnevezésével jött létre a Strabag Real Estate ingatlanfejlesztő vállalat, amely a korábbi projekteken tovább dolgozva, valamint új lakásfejlesztési lehetőségek után kutatva egy régi, mégis új szereplője a magyar, valamint a kelet-közép-európai fejlesztési piacnak. Az aktuális projektekről és a további lehetőségekről Rudolf Riedlt, a Strabag RE magyarországi ingatlanfejlesztési divíziójának ügyvezető igazgatóját kérdeztük.

Milyen események történtek legutóbb a Strabag Real Estate életében, és mivel foglalkozik az ingatlanpiacon? A Strabag Real Estate 100 százalékban a Strabag SE leányvállalata, korábban Raiffeisen Evolution névvel fejlesztett ingatlanokat a kelet-közép-európai régióban, és a Raiffeisen csoport, az Uniqa, valamint a Strabag SE projektfejlesztő üzletágaiból jött létre. 2017-ben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés