Előfizetői tartalom

A vidéki lakáspiacot sem kíméli a járvány - Nem csak Budapesten kell árcsökkenésre számítani

Néhány nappal ezelőtt részletes elemzést készítettünk arról, hogy a koronavírus-járvány hatásainak következtében hogyan változhatnak a budapesti lakásárak. A felmérésben azonban nem elégedtünk meg Budapesttel, hanem a megyeszékhelyek és a kisebb települések árváltozásaira is kíváncsiak voltunk, éppen ezért a cikksorozat második részében a fővároson kívüli lakáspiacot mutatjuk be a járvány hatásainak összefüggésében.

A fővárosban a megkérdezett elemzők és értékesítők átlagosan 5-8 százalékos árcsökkenésre számítanak az előttünk álló hónapokban, azonban szinte biztos, hogy ez a jelenleginél sokkal alacsonyabb tranzakciószámok mellett fog megvalósulni. Aki teheti kivár, de nézzük meg, hogy mit gondolnak a szakértők a vidéki lakáspiacról! Kapcsolódó cikkünk 2020. 04. 02. Ennyivel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés