Előfizetői tartalom

Minden megváltozik? - Létrejött az első, koronavírus okozta igényekre reagáló ingatlancég

Januárban jelentette be a Ceetrus és a Nodi vállalatok elnöke, hogy Nhood márkanév alatt új ingatlanszolgáltató céget hoznak létre, melynek magyarországi egysége Nhood Services Hungary Kft. néven, a Ceetrus Hungary Kft. mellett fog működni. A cégcsoport mindkét vállalat élére a közel három évtizedes piaci tapasztalattal rendelkező Pascal Steenst nevezte ki, akinek a nevéhez Budapesten a Gresham Palota felújítása, az Aréna Pláza és számos más projekt köthető. A változások kapcsán a cég koncepciójáról, a tervezett fejlesztésekről és a piac várható alakulásáról kérdeztük a vállalatok vezetőjét.

Idén januárban jelentették be az új ingatlankezelői és fejlesztői szolgáltatást nyújtó társaság, a Nhood létrehozását. Miért volt szükség a Ceetrus mellett egy újabb cég létrehozására? Milyen feladatkörei lesznek az új cégnek? A cégalapítás oka egyrészt a Ceetrus Property ingatlanvagyonának leválasztása, másrészt a Ceetrus és a Nodi munkatársainak összevonása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés