Előfizetői tartalom

Íme az idei Top 50! - Töltsd le ingyen a hazai ingatlanpiac legfontosabb szereplőinek listáját

Egy évvel ezelőtt azt jósoltuk, hogy a 2021-es év arról fog szólni, hogy mindenki, akár cég, akár egyén, megtalálja az útját az új világrendben és kiválasztja a számára megfelelő működési struktúrát. Ez az útkeresés, bár egy éve tart már, a nehezen visszarendeződő és normalizálódó körülmények között talán lassabban valósul meg, mint azt a legtöbben szerettük volna. A világot és a gazdaságokat a pandémia okozta sokkélmény után mára a reálgazdaság kézzelfogható kihívásai szorítják, kezdve az inflációtól a nyersanyagpiaci és ellátási láncok akadozásából fakadó nehézségekig, ami mind hatással van az ingatlanpiaci folyamatokra is. Az idei évben különösen nagy kihívás volt a hazai ingatlanpiac 50 legbefolyásosabb szereplőjét bemutató listát összeállítani, ugyanis számos területen fontos változások történtek. És hogy mit jelentett mindez? Nézd meg a 2021-es "Top 50 ingatlanpiaci személy Magyarországon" című online kiadványunkban, amelyben a fő lista mellett egy további kategóriát is bemutatunk!

Évzárás. Ünneplés. Top50. Felkészülés. ESG. Infláció. Nyersanyaghiány. HR. Klímaváltozás. Digitalizáció. Vírus. Kérdőjelek. Jöhet 2022! Amellett, hogy mindig előre kell tekinteni, a jövőre és a megoldásokra kell koncentrálni, hiszen ezzel lehet csak érdemben hozzátenni az üzlethez, a világhoz, saját magunkhoz és a családunkhoz, az év vége mindig alkalmas arra is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés