Előfizetői tartalom

A bútoripart is elérte a változás: könnyen körforgásba kerülhet a kedvenc asztalunk

Pásztor Roxána
Ahogy sok minden a gazdaságban, úgy az irodapiacon lévő trendek is nehezen jósolhatók előre, éppen ezért nő meg az olyan szolgáltatások iránti kereslet, ami nem vár el több éves elköteleződést a bérlőktől. Nem csak az irodabérlés az a terület, ahol már nincs szükség hosszú távú befektetésre: már az irodabútoroknál sem kötelező több tízévre bevásárolnunk, nyugodtan dönthetünk a bérlés mellett. Az új lehetőség ráadásul biztosítja, hogy a használt bútorok ne kerüljenek feltétlenül kidobásra, helyette a gyártó általi felújítás után újra használatba kerülhetnek. Ezzel is segítve a körforgásos gazdaság működését és fenntarthatósági törekvéseket. A fenntartható irodai bútorhasználatról kérdeztük Dan Molandert, a svéd Kinnarps értékesítési igazgatóját, aki decemberben vette át a magyar leányvállalat irányítását.

Milyen újdonságok terjedtek el az elmúlt egy évben az irodatereket tekintve Magyarországon? Azt hiszem, hogy a fenntarthatóság nem bírt soha olyan jelentőséggel, mint napjainkban. Ez egy olyan szempont, amely alapvetően meghatározza az irodatereket és azt, hogy milyen újdonságokra van igény. A fenntarthatóság mellett az újrahasznosíthatóság a másik olyan érték napjainkban...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái