Előfizetői tartalom

A bútoripart is elérte a változás: könnyen körforgásba kerülhet a kedvenc asztalunk

Ahogy sok minden a gazdaságban, úgy az irodapiacon lévő trendek is nehezen jósolhatók előre, éppen ezért nő meg az olyan szolgáltatások iránti kereslet, ami nem vár el több éves elköteleződést a bérlőktől. Nem csak az irodabérlés az a terület, ahol már nincs szükség hosszú távú befektetésre: már az irodabútoroknál sem kötelező több tízévre bevásárolnunk, nyugodtan dönthetünk a bérlés mellett. Az új lehetőség ráadásul biztosítja, hogy a használt bútorok ne kerüljenek feltétlenül kidobásra, helyette a gyártó általi felújítás után újra használatba kerülhetnek. Ezzel is segítve a körforgásos gazdaság működését és fenntarthatósági törekvéseket. A fenntartható irodai bútorhasználatról kérdeztük Dan Molandert, a svéd Kinnarps értékesítési igazgatóját, aki decemberben vette át a magyar leányvállalat irányítását.

Milyen újdonságok terjedtek el az elmúlt egy évben az irodatereket tekintve Magyarországon? Azt hiszem, hogy a fenntarthatóság nem bírt soha olyan jelentőséggel, mint napjainkban. Ez egy olyan szempont, amely alapvetően meghatározza az irodatereket és azt, hogy milyen újdonságokra van igény. A fenntarthatóság mellett az újrahasznosíthatóság a másik olyan érték napjainkban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés