Előfizetői tartalom

Mi épül pontosan a Puskás Ferenc Stadion metrónál? - Megkérdeztük a fejlesztőt

Nemrég jött a bejelentés, miszerint hamarosan elkezdődik a Puskás Ferenc Stadion metrómegállóra tervezett beruházás, ahol egy 29 ezer négyzetméteres vegyes funkciójú épület jön létre. A Centrale projektben a kiskereskedelmi és gasztronómiai funkciók mellett iroda és hotel is helyet kap. Hogy pontosan miből áll össze a koncepció és milyen hatása lesz ennek a környék életére nézve, arról a fejlesztőt kérdeztük.

Régóta tervben volt már egy kereskedelmi funkciókkal bíró épület a Puskás Ferenc Stadion metrómegállónál a Papp László Sportaréna mellett, végül idén jött el a pillanat, hogy valóban elindulhasson a fejlesztés. Noha a koncepció már évekkel ezelőtt megvolt, a piaci környezet változásának hatására átalakultak a tervek. „Amikor az első koncepció elkészült, akkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés