Előfizetői tartalom

Óriási vagyonok mozognak a hazai ingatlanpiacon

Az ingatlanalapok által kezelt vagyon összege már 2017 végén elérte az 1000 milliárd forintot Magyarországon, tavaly év végén pedig már az 1500 milliárd forintot is meghaladta, ezzel (25 százalékos részesedéssel) mostanra az ingatlanalapokban van a legtöbb vagyon a hazai befektetési alapkategóriák közül. Hogy milyen szempontok játszanak szerepet az alapkezelői döntésekben, milyen várakozásokkal tekinthetünk a következő időszak ingatlanpiacára, arról dr. Tóth Nándorral, az OTP Ingatlan Alapkezelő vezérigazgatójával beszélgettünk.

Az utóbbi években folyamatosan növekszik a hazai ingatlanalapok által kezelt vagyon összege, és ebből az OTP Ingatlanbefektetési alap is nagyon jelentős szeletet hasít ki. Milyen stratégia mentén választják ki az ingatlanokat? Amikor 2,5 évvel ezelőtt új befektetési stratégiát állítottunk fel, két szempont volt fontos számunkra. Egyrészt, hogy az OTP-csoporthoz méltó piaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés