Előfizetői tartalom

Fel kell vennünk a harcot a koronavírus álprófétáival, mert ezen emberi életek múlnak - PODCAST

A vírustagadók és járványbagatellizálók tábora egyre növekszik Magyarországon is, egyszerű érveikkel, hangzatos teóriáikkal és megnyugtató állításaikkal könnyen a bűvkörükbe tudják vonni a bonyolult szakszavakra nem vevő, a lezárásokat elutasító, egyébként felelős embereket is. Lezárásokat és tömeges halálozásokat viszont senki nem akar, ennek elkerülése érdekében kell felvennünk a harcot a járványtagadókkal, és meg kell döntenünk a leegyszerűsítő tévhiteiket. Muszáj így tennünk, még akkor is, ha ez nem olyan egyszerű. Ehhez nyújt segítséget a Portfolio legújabb podcastjében, amelyben kivesézzük, hogy miért is lehet ennyi járványtagadó, szót ejtünk összeesküvés-elméletekről, a legközismertebb tévhiteket pedig megcáfoljuk.

A koronavírus második hulláma gyors felfutást mutatott, az esetszámok a napi 10 körüli szintről két-három hét leforgása alatt 1000-es nagyságrendig futottak fel. A tesztelési kapacitásaink hamar elérték a határt, a kontaktszemélyeket így már sok esetben nem is teszteljük, és a gyanús eseteknek is napokat kell várnia a tesztre. A halálozások száma eközben szintén emelkedésnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés