Előfizetői tartalom

Nagy Márton: van vita a kormány és az MNB között, de a gazdaságpolitikát egységben kell kezelni

Már meghallgatható és kivételesen meg is nézhető a Portfolio Checklist pénteki adása. A mai műsor rendhagyó, mivel azt a Portfolio Hitelezés 2023 konferencián rögzítettük, és Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter volt a vendégünk. A politikus egyebek mellett beszélt a magyar gazdaság növekedési kilátásairól, az infláció elleni küzdelemről, a kormány és az MNB közötti nézetkülönbségekről, valamint abba is adott betekintést, hogy milyen szempontokat értékelt a kormány, amikor kilépett az amerikai szankciók által sújtott Nemzetközi Beruházási Bankból.

A szokásosnál korábban jelentkezik ma a Portfolio Checklist. A pénteki adásban nagyinterjút közöltünk Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszterrel. Az interjú kivételesen videón is megtekinthető a Portfolio YouTube-csatornáján vagy itt, a cikkbe illesztve: Ezen túl, a műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés