Előfizetői tartalom

Luxustó vagy népi üdülő? Merre tovább, Balaton?

Beköszöntött az ősz, ezzel végleg vége a balatoni szezonnak. De vajon miért csak nyáron van jelentős turizmus a Balatonnál? Mi kéne ahhoz, hogy egész évben, de legalábbis ne csak öt hétig tartson a főszezon, és milyen volt a 2023-as nyár? Egyebek mellett ezekről a témákról kérdeztünk két vendéglátóipari szakembert, Flesch Tamást, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnökét, valamint Nagy Attilát, a fövenyesi Kalóz Strandbisztró társtulajdonosát a Checklist szombati különkiadásában.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Flesch Tamás a podcastben egyebek mellett arról beszélt: Hektikus nyár volt, megváltoztak az utazási szokások, azt sem lehet tudni csütörtökön, hogy mi lesz szombaton. Idén 8-10%-kal kevesebb vendég...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés