Előfizetői tartalom

Miért nem áll meg a népirtás vádja Gázában?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A mai műsor első részében a gázai háborúval foglalkoztunk, azt jártuk körbe, hogy mi alapján lehet arányosnak vagy aránytalannak tartani a Hamász október 7-i terrortámadására adott izraeli választ, és hogy bármelyik oldalon megáll-e a népirtás vádja – ahogy az ebben a konfliktusban már többször megfogalmazódott. A témával kapcsolatban Hoffmann Tamás nemzetközi jogász, a Budapesti Corvinus Egyetem docense volt a vendégünk. Az adás második részében a Fundamenta MBH Bank általi felvásárlása volt a téma, erről Palkó Istvánt, lapunk vezető pénzügyi elemzőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép:Izraeli lövedék csapódik be a Gázai övezet északi részében 2023. november 6-án. Forrása: MTI/EPA/Neil Hall forrása: MTI Fotó/Neil Hall

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés