Előfizetői tartalom

Hogyan vegyünk meg egy rendes Ferrarit?

Már meghallgatható a Hype, Portfolio Checklist luxusipari sorozatának új adása, melyben állandó luxusipari szakértőnkkel, Orbók Ilonával, a BDO Magyarország ügyvezető igazgatójával beszéltünk Ivana Trump árengedménnyel hirdetett New York-i luxusingatlanáról, a kétéves mélyponton tanyázó Bloomberg Subdial Watch Indexről, és egy pécsi garázsból a NAV által előkerített, a képek alapján nem is annyira limitált szériás Ferrariról.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET A műsor tartalmából: Milyen lesz a luxusipar 2023-as éve? (01:01) Az egykori Ivana Trump árengedményes háza (02:57) Egymilliárd dolláros fogás (10:29) Hogy ne vegyünk kamut? (15:34) Autókat is hamisítanak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés