Előfizetői tartalom

A kilengések jó oldalán a magyar bankszektor

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása. A mai műsor első részében arról volt szó, hogy rendkívül jó negyedévet zártak a magyar bankok, a biztosítóknál viszont már nem ilyen egyértelmű a kép. A témáról Palkó Istvánt, a Portfolio vezető pénzügyi elemzőjét kérdeztük. Az adás második részében a Wizz Airről beszéltünk, a légitársaságot rendesen megtépték a befektetők az elmúlt körülbelül fél évben, de vannak olyan jelek, melyek alapján szebb időszak várhat a cég parpírjaira. Ezzel kapcsolatban Kaszab Balázs, lapunk részvényelemzője volt a vendégünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:  KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Shutterstock

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés