FONTOS Bod Péter Ákos: Iparkodás – szerény eredmény, elmosódott kilátások
 
Előfizetői tartalom

Váltanak a magyarok: százezreknek jött be a kormány nagy húzása

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása. A mai műsor első részében arról volt szó, hogy elég szép eredményeket szállít eddig az első lakásbiztosítási kampány, melynek bevezetéséről tavaly döntött a kormány. A témáról Palkó Istvánt, a Portfolio Pénzügy rovatnak vezető elemzőjét kérdeztük. Adásunk második részében az ukrajnai háborúról beszéltünk Ács Bencével. A Portfolio Globál rovatának elemzője azzal kapcsolatban volt a vendégünk, hogy melyek most a legfontosabb frontszakaszok, és hogy változik-e az elmúlt időszakban inkább az oroszoknak álló dinamika.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek: Intro - (00:00) Lakásbiztosítási kampány - (01:11) Orosz-ukrán háború - (11:28) Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés