Különleges karácsonyi hangulat és jótékony ajándékozás az Alleeban (x)
Prémium

Különleges karácsonyi hangulat és jótékony ajándékozás az Alleeban (x)

PR cikk
Idén karácsonykor legyen a jótékony ajándékozásé a főszerep: a Nem Adom Fel Alapítvány és az Allee bevásárlóközpont közös karácsonyi ajándékötlete igazán jó ügyet szolgál. A különleges díszdobozos szaloncukor válogatás megvásárlásával - melyet Sőrés Lia, Down-szindrómával élő művész egyik festménye díszít - az alapítványon keresztül a hátrányos helyzetű vagy fogyatékkal élő fiatalokat támogathatjuk. Emellett az alkotó ’Álomkastély a város felett’ című festményét is aukcióra bocsátják a szervezők, így a jótékonysági licitből és a művet ábrázoló, egyedi díszdobozos Szamos szaloncukor árusításából befolyt teljes összeg az alapítvány részére kerül felajánlásra.
Allee_8250_cover

Ebben az évben a karácsonyi ajándékvásárlásunkkal nemes cél mellé állhatunk: a Nem Adom Fel Alapítvány ’Ez több, mint egy szaloncukor!’ elnevezésű kampányával szeretné felhívni a figyelmet az adventi időszakban a fogyatékkal élők nehézségeire, lehetőségeire. A jótékony segítségnyújtást szem előtt tartva jött létre a Nem Adom Fel Alapítvány és az Allee Bevásárlóközpont közös álma, az az egyedi díszdobozos szaloncukor válogatás, melyet Sőrés Lia, Down-szindrómával élő alkotó "Álomkastély a város felett" című festménye díszít. Az Allee bevásárlóközpont aulájában, a karácsonyfa mellett felállított árusító pontnál december 1. és december 24. között vásárolhatjuk meg a díszdobozos szaloncukor-válogatásokat, mellyel a Nem Adom Fel Alapítványt támogathatjuk és ezen keresztül az autizmussal élő gyermekeket és családjaikat, valamint a fogyatékkal élő fiatalokat.

A szaloncukorvásár mellett, december 1-jétől jótékonysági aukcióra bocsátják Sőrés Lia, "Álomkastély a város felett" című festményét is, melyre egészen december 18-ig lehet licitálni a www.allee.hu weboldalon keresztül. A kivételes kép egy egyedi szemszögből reflektál a maga színes, őszinte motívumrendszerével a világra, a budapesti valóság és álom néhol összemosódó határára. „Amikor ezt a festményt festettem, akkor a városi életre gondoltam, szeretem Budapestet, a forgalmat, és a dugókat, mert akkor tovább tart az út. Szeretem a zajt, a nyüzsgést és a város fényeit, mert izgalmas.” - mondta el Sőrés Lia, a kép alkotója. - „ Azt szeretném, hogy mindenki boldog legyen. Festek, amikor boldog vagyok és boldog vagyok, amikor festek.”

Sőrés Lia_Allee_vagott

A szervezők mindenkit arra buzdítanak, hogy bátran licitáljanak, hiszen minél magasabban áll meg az árverés végösszege, annál több hátrányos helyzetű társunknak nyújthatunk új lehetőséget.

A támogatók a karácsonyi díszdobozos szaloncukrok értékesítéséből befolyt összeggel egyúttal a XI. kerületben épülő Mikes Lélekközpont megvalósulását is segítik. A központ autizmussal élő gyermekeket fejlesztő és az őket nevelő családokat támogató programokat valósítana meg, emellett lehetőséget biztosítana fogyatékossággal élő fiatalok támogatott lakhatására is.

A Nem Adom Fel Alapítvány célja, hogy a társadalom hátrányos helyzetű tagjai, legyenek fogyatékos személyek, tanulásban akadályozottak, szociálisan hátrányos helyzetű fiatalok - mind higgyenek abban, hogy szükség van a tehetségükre, és ha nem adják fel, képesek a sikerre, az értékteremtésre. „A karácsony legfontosabb üzenete, hogy maga az ÉLET, és minden érték, amit ezáltal kaptunk, AJÁNDÉK. Az ünnep akkor lesz igazán csodálatos, ha felfedezhetjük a magunk valódi értékeit, ajándékait és észrevehetjük, hogy mennyi mindent tudunk adni a körülöttünk élőknek, akár azoknak is, akik az átlagosnál nehezebb körülmények között élik az életüket.” - mondta el Adler Zsóka, a Nem Adom Fel Alapítvány kommunikációs vezetője.

Az Allee Bevásárlóközpont működése során kiemelt figyelmet fordít a civil szervezetek támogatására. „Sőrés Lia képe elragadó, inspirált minket, hogy az adventi időszakban olyan jótékonysági kezdeményezést valósítsunk meg, mellyel nagyban segíthetjük a hátrányos helyzetű, tehetséges fiatalokat. A társadalmi felelősségvállalás rendkívül fontos az Allee életében, melynek jegyében értékteremtő szervezetek és jó ügyek mellé igyekszünk állni. Szeretnénk változatos módon felhívni a hozzánk látogatók figyelmét a segítségnyújtás fontosságára, ezért különösen büszkék vagyunk rá, hogy rendszeresen támogathatjuk különböző alapítványok munkáját” - mondta el Bernád Judit az Allee center managere.

A Nem Adom Fel Alapítvány karácsonyi jótékonysági aukciója az alábbi oldalon érhető el:

www.allee.hu

(x)

Holdblog

Fára a majmok másszanak!

HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! - az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges! Jó szórakozást! 00:45    A Ryanair Alapkezelő 02:55    Rosenbe

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek