Prémium

A Nutricia ismét elnyerte a Legjobb Munkahely elismerést (x)

Portfolio
Budapest 2018. november 20. - Idén 18. alkalommal adták át az Aon Legjobb Munkahelyek elismeréseket, mely Magyarország legnagyobb munkavállalói felmérése alapján díjazza a legjobbakat. A Nutricia tápszergyártó és forgalmazó vállalat immár negyedszer részesült az értékes elismerésben az 50-250 fő közötti kategóriában. A cég elsősorban dolgozói támogató programjainak köszönheti az újabb kiemelkedő eredményt.
Jelen munkaerőpiaci helyzetben munkáltatóként egyre nehezebb nemcsak kiérdemelni, hanem megtartani is munkavállalók lojalitását, miközben a legtöbb területen a munkaerő elvándorlása miatt hiány van a képzett dolgozói rétegekből. A Nutricia és a hozzá hasonló cégek azért tudnak sikeresek maradni, mert a mindennapok gyakorlatában is komolyan veszik az értékeiket és igyekeznek rugalmasok lenni a munkavállalói igényekkel szemben.

Az Aon Magyarország felmérése négy fő területet vizsgált -a munkavállalói elkötelezettséget, a hiteles és vonzó munkáltatói márkát, a hiteles vezetést és a teljestmény-központú kultúrát. A Nutricia dolgozói megítélése szerint mind a négy területen kimagaslóan, nem csak az országos átlag, de az elmúlt években a Legjobb Munkahely elismerésben részesültek átlaga felett teljesít. A munkavállalók különösen nagyra értékelik azokat a feltételeket, amiket a cég számukra biztosít; a megkérdezettek 93 százaléka nyilatkozott pozitívan a munkáltatói márkáról.

A Nutricia ismét elnyerte a Legjobb Munkahely elismerést
Ezt az elégedettséget és lojalitást a Nutricia számos egyedi programmal érdemelte ki a munkatársai körében az évek során. A cég számára rendkívül fontos a dolgozók integrálása és reintegrálása a vállalat működésébe. A Nutricia onboarding programja, nem csak az új belépők előtt áll nyitva, de a hosszabb távollét után - például a szülési szabadságról - visszatérőket is segíti, hogy ismét becsatlakozzanak a vállalat működésébe; tréningek és az úgynevezett Buddy system, azaz egy lelkes szenior kolléga támogatása segíti őket.

A Nutricia számára különösen fontosak a családi értékek, a cég vállalati kultúrájának fontos része a családok segítése, egy olyan légkör és cégkultúra kialakítása, ahol a dolgozók a munkát a magánélettel össze tudják egyeztetni. A vállalat munkavállalói iránti elkötelezettsége hívta életre a 'Stand by Families' elnevezésű családbarát programukat is, mely a kismamákon túl az egész család támogatására kiterjed.

A Nutricia ismét elnyerte a Legjobb Munkahely elismerést
"Bizonyára mindenki érzékeli, hogy a dolgozók megtartása egyre nagyobb kihívást jelent tekintettel a gyorsan változó környezet, a rohanó életmód, a munkahely szerepének és fogalmának átértékelődése miatt - mondta el Dr. Kralovánszky Gábor, a Nutricia Early Life Nutrition országos vezetője. - Éppen ezért nagyon örülünk a most elért eredményünknek, ami egyben azt is jelenti, hogy sikerült megőrizni azokat az értékeket, amelyekre büszkék vagyunk és a munkatársaink értékelnek és elismernek."

"Az Aon Legjobb Munkahelyek díja azért is értékes számunkra, mert a vállalat dolgozóinak véleményét tükrözi - mondta el Dr. Katona Beatrix, a Nutricia Advance Medical Nutrition regionális vezetője. - A díj megerősít minket abban, hogy érdemes foglalkozni a munkatársainkkal. Fontosak az anyagi juttatások, de ennél sokkal többet számít, hogy a kollégák érezzék, hogy a munkaadójukra minden élethelyzetben számíthatnak, és hogy olyan munkakörnyezetet alakítsunk ki, ahová ők is szívesen járnak dolgozni."


(x)
Kiszámoló

Ez történt a héten 03.17

A Boeing repülőgépgyártónak nincsenek jó napjai mostanában, szinte minden napra jut egy hír, hogy szétesik valami valamelyik gépükön. A részvényárfolyam is ennek megfelelően alakul idén: B

Holdblog

Krúbi, Zsiday és az aranystandard

HOLD After Hours. Krúbi, Zsiday, aranystandard és az S&P500, ami még mindig több mint 3000 pont. Jó szórakozást! 00:45    Celebet keresünk! 01:45    Az izlandi zú

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új befektetési őrület hódít, napok alatt lesznek emberek milliárdosok

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
LLI_7843