Prémium

Pesten nyit magánrendelőt a Budai Egészségközpont (x)

Portfolio
Július 8-tól Pesten is elérhetők lesznek a Budai Egészségközpont magánegészségügyi szolgáltatásai.
A Váci út 135-139. szám alatt található BSR Centerben nyíló rendelő szakrendeléseire már foglalható időpont.

Mi indokolta a pesti bővülést?

Szolgáltatásaink iránt töretlenül nő az érdeklődés, és bár három budai rendelőnket folyamatosan bővítettük az utóbbi években, egyértelművé vált, hogy tovább kell lépnünk. A helyszín kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy a Duna pesti oldalán élő és dolgozó egyéni, biztosítói és vállalati partnerek számára könnyebben és gyorsabban elérhetők legyenek a magas minőségű szolgáltatások, a menedzserszűrések alkalmával pedig csökkenjen a munkából való kiesés ideje. Az új járóbeteg-szakellátási központunk egyben a cég vállalat-egészségügyi tevékenységének központi egysége is lesz. Intézményünk jelenleg 390 szerződött céges partnerrel rendelkezik, fő profilunk a vállalategészségügyi prevenciós programok és a foglalkozás-egészségügyi ellátás.

Pesten nyit magánrendelőt a Budai Egészségközpont
Milyen változást hoz az új rendelő?

A Budai Egészségközpont járóbeteg kapacitása az új rendelőnek köszönhetően közel 60 százalékkal bővül, a várakozási idő előreláthatóan minden szakterületen csökkenni fog. A csaknem 2000 m2-es Váci úti rendelőegységben a régóta népszerű és folyamatosan fejlesztett magas minőségű prevenciós szolgáltatások mellett széleskörű járóbeteg szakellátás lesz elérhető több mint 20 szakterületen. A szakrendeléseket mintegy 500 millió forint értékű orvostechnika támogatja, melynek köszönhetően valamennyi szakmában a legmodernebb műszerezettség áll az orvosok és a betegek rendelkezésére.

Pesten nyit magánrendelőt a Budai Egészségközpont
Miért a Budai Egészségközpont?

Magyarország egyik vezető magánegészségügyi szolgáltatójaként a Budai Egészségközpont 18 éve nyújtja a legátfogóbb szolgáltatásokat ügyfelei részére. A sikeres működésének egyik kulcsa, hogy a közel két évtizedes fennállása óta folyamatos fejlesztésekkel igyekezett minél magasabb szinten kielégíteni a növekvő ügyfél-igényeket. Az intézményben több mint kétszáz elismert szakorvos negyvenöt szakterületen várja a pácienseket. Az egészségközpont személyre szabott szolgáltatásokkal, orvosai kiemelkedő szaktudásával, a legmodernebb berendezésekkel és a páciensek igényeinek folyamatos mérésével biztosítja a megbízható, magas minőséget ügyfelei számára immár négy budapesti helyszínen.

Pesten nyit magánrendelőt a Budai Egészségközpont
Részletek

(x)
Holdblog

Michael Saylor és a "végtelen" pénzmasina

A MicroStrategy 2020-ban kezdett el bitcoint vásárolni. A szoftvercég eredetileg csak többletlikviditását fektette bitcoinba, ám amikor a kriptodeviza jelentős emelkedésnek indult, a vezérigazgat

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
illustration-01